Espai Language Park. Què és?

Els nostres centres disposen d’un espai pensat per potenciar la motivació, les relacions, experiències i capacitats dels alumnes enfront el domini de l’idioma i la cultura britànica. Treballem amb projectes els quals realitzem mitjançant una metodologia vivencial i seguint del procés natural de l’aprenentatge de la llengua materna “comprensió -expressió”, garantint així l’èxit en l’adquisició de qualsevol llengua estrangera.

Zona Kids

La nostra zona kids disposa de jocs, castells inflables i zones d’experiències per a que els nens aprenguin mentre s’ho passen bé. Els nens tenen uns objectius i continguts a seguir, els quals treballen mitjançant una metodologia vivencial i experimental a través de projectes.

Zona Adults

La zona d’adults disposa de servei de bar dissenyat especialment per l’òptima realització de les classes de conversa. El nostre objectiu és aprendre anglès d’una manera distesa i entretinguda a la vegada que productiva. Oferim anglès per a oci i lleure o bé enfocat a negocis, cobrint tots els aspectes de l’idioma: gramàtica, vocabulari, expressió y comprensió oral i escrita